Balkongmöbler

När du vill inreda din balkong med balkongmöbler som tar fram din egen personliga stil samtidigt som de skapar den där känslan du är ute efter är du välkommen att vända dig till oss. Här hittar du inte bara möbler till uteplats utan även verktyg och material som låter dig bygga dina egna specialdesignade möbler. Med mängder av produkter från några av marknadens mest populära märken gör vi det enkelt för dig att hitta det du letar efter. På det sättet blir vi det självklara valet när du vill förnya din balkong, hos oss hittar du allt som behövs.de i kategorier.

Stilrena och praktiska balkongmöbler på rea

Förutom att du självklart behöver bra balkongmöbler gäller det att kombinera inredningen med detaljer som tar fram din personliga stil. Att ha blommor och örter är populärt, och för det behöver du balkong krukor. Hos oss hittar du flertalet olika krukor som tål att stå ute även när det regnar och blåser utan att de går sönder. Du kan med fördel kombinera dina utemöbler och krukors utseende, antingen för att skapa en iögonfallande kontrast eller för att få till en enhetlig och avskalad känsla. Kom även ihåg att skaffa fat till dina krukor så att du kan vattna växterna utan att vattnet rinner ut på golvet.

Att göra platsbyggda balkongmöbler

Om din balkong har speciella mått eller om du vill vara säker på att utnyttja hela utrymmet kan du välja att bygga dina egna möbler till uteplats. För det här behöver du ett tåligt virke som klarar av de ofta markanta temperatur- och väderförändringarna som den svenska sommaren bjuder på. Vill du göra platsbyggda balkongmöbler rekommenderar vi att du först ritar upp hur stora möblerna ska vara, så att du kan räkna ut hur mycket virke du behöver för att verkställa ditt projekt.

När du har byggt dina platsbyggda möbler behöver du komma ihåg att ytbehandla virket så att det står emot fukt och väta. Det går bra att olja, lacka, betsa eller måla möblerna för att göra dem motståndskraftiga.

Balkongmöbler med förvaring

Många som väljer att köpa balkongmöbler på nätet är noga med att välja produkter som förutom bekväma sittplatser även erbjuder bra förvaring. Det finns flertalet möblemang som har inbyggd förvaring där du exempelvis kan placera balkonginredning som filtar och dynor när de inte används. På det sättet säkerställer du att de inte blir utsatta för regn och att de är lättillgängliga när de ska användas.

Det finns även mängder av utemöbler som går att fälla ihop när de inte används. Dessa modeller är fördelaktiga på mindre balkonger eftersom de inte tar någon plats när de inte används. Det gör att du kan fokusera ännu mer på själva inredningen utan att oroa dig för att ytan inte ska räcka till.

Balkongmöbler i naturmaterial

Hos oss kan du hitta balkongmöbler i naturmaterial. Det är en typ av möbler som under de senare åren vuxit allt mer i popularitet eftersom de har ett mer jordnära och naturligt utseende. Balkongmöbler i rotting är extra omtyckta eftersom de förutom att vara bekväma är enkla att styla med textilier.

Om du väljer att ha balkongmöbler i naturmaterial rekommenderar vi att du kombinerar dessa med en altaninredning som passar din stil. Du kan med fördel, förutom att ha växter och textilier, satsa på att optimera användningen av väggar. Om du vill kan du bygga egna hyllor att placera på balkongväggarna, alternativt kan du beställa färdiga hyllor som du enkelt skruvar upp.

Större möbler till uteplats

Du kan alltid använda balkongmöbler även på en större uteplats eller terrass. I vårt sortiment kan du hitta större möblemang som passar perfekt för en uteplats där du vill att många människor ska få plats att äta och umgås. Vi har såväl vanliga bord och stolar som större picknickbord i trä. Dessa modeller står stadigt och är specifikt framtagna för att klara av yttre påfrestningar av väder och vind. Picknickborden finns i olika storlekar och färger så att du kan anpassa ditt val efter uteplatsens förutsättningar.

Om du letar efter utemöbler och balkongmöbler på rea kan du alltid hitta ett stort och varierat utbud av produkter hos oss. När du beställer dina produkter via oss får du smidiga leveranser och en möjlighet att inreda dina drömmars terrass eller balkong utan att det kostar för mycket.

Få rätt känsla med hjälp av balkongmöbler och belysning

Det gäller alltid att kombinera ute- och balkongmöbler med rätt belysning för att skapa en hemtrevlig känsla även när det skymmer ute. Ljusslingor för utomhusbruk är populära att använda på balkonger. Sådan belysning finns såväl som batteridrivna varianter som med vanligt eluttag. Du kan också satsa på att använda dig av ljuslyktor, eller varför inte levande ljus som du ställer på ett stort blomfat?

När du väljer utebelysning ska du säkerställa att produkten är anpassad för att användas utomhus. Detta för att det inte ska bli kortslutning i elen och så att du kan vara säker på att du kan använda ljuskällan en lång tid framöver.

Vanliga frågor om våra balkongmöbler

Beroende på från vilken leverantör produkterna skickas erbjuds olika fraktalternativ. Du ser vilka de olika alternativen är genom att klicka på en specifik produkt och kontrollera vad leverantören erbjuder. Många leverantörer har såväl leveranser via postpaket som hemleverans direkt till dörren.

Om du har gjort en order på balkongmöbler och vill ändra den behöver du ta kontakt med leverantören. I vissa fall går det att ändra ordern medan det i andra fall inte är möjligt. Använd din orderbekräftelse för att hitta kontaktuppgifter till kundtjänsten.

När du beställer balkongmöbler på nätet har du alltid rätt till öppet köp enligt distansköpslagen. Du kan läsa om hur länge du har rätt att returnera produkterna när du har valt de produkter du vill ha och klickat i dem i din köpkorg.

Hos oss hittar du balkongmöbler online för alla tänkbara storlekar på balkonger. Bekanta dig med vårt utbud för att hitta produkter som passar på din balkong. Du får alltid reda på mått och ytterligare information genom att klicka på produkten.